Termeni si conditii

Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.ultrasii.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.  S.C. Elma Partizan S.R.L., isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor, de asemenea, S.C. Elma Partizan S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. Elma Partizan S.R.L. la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
Site-ul www.ultrasii.ro este administrat de S.C. Elma Partizan S.R.L. cu sediul in Slatina, Strada Pacii, nr.7, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J28/582/04.09.2020, CUI 35368952.

Inregistrarea ca membru:

Pentru a putea cumpara de pe www.ultrasii.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata online ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.ultrasii.ro livrari refuzate.

Confidentialitate

S.C. Elma Partizan S.R.L.  respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.ultrasii.ro si S.C. Elma Partizan S.R.L.  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.ultrasii.ro si S.C. Elma Partizan S.R.L.  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.ultrasii.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.ultrasii.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la shop@ultrasii.ro .

S.C. Elma Partizan S.R.L.  este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 3943/15.02.2016.

S.C. Elma Partizan S.R.L.   certifică faptul că respectăm drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă cu modificările ulterioare.

In  conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, utilizatorii website-ului www.ultrasii.ro au urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare (art.12)
  2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
  3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
  4. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  5. transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
  6. notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fostincalcate.

Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

S.C. Elma Partizan S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile S.C. Elma Partizan S.R.L.  în ceea ce privește securitatea informațiilor.
Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu aceste reguli.

     Colectarea informațiilor 
La efectuarea unei comenzi pentru obținerea unor servicii oferite de S.C. Elma Partizan SRL, vă cerem următoarele informații cu caracter personal:
• numele și prenumele
• adresa completă
• numere de telefon
• adresa de e-mail

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate includ TVA (19%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se poate face:

  • in numerar, la livrare (sistem ramburs) curier rapid;
  • prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant al S.C. Elma Partizan S.R.L.  se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 3-4 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.
Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intazieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat telefonic la numarul de telefon mentionat in comanda.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid.

S.C. Elma Partizan S.R.L.  nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Garantie

Garantia se acorda pentru 30 de zile de la data cumpararii produsului.

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Clientii www.ultrasii.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricarei firme de curierat rapid.

S.C. Elma Partizan S.R.L.  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul Elma Partizan, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Elma Partizan, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la shop@ultrasii.ro, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.

Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

S.C. Elma Partizan S.R.L.  este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Responsabilitati privind produsele

S.C. Elma Partizan S.R.L.   nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Politica de retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014.

Modalitati de retur:

Pentru retur expediati un email la shop@ultrasii.ro. Aceasta solicitare se face inaintea expedierii coletului.

In cazul trimiterii unei cereri de returnare a contravalorii va rugam sa completati codul IBAN, Banca si numele proprietarului de cont.

Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau purtat, insotit de etichetele originale si factura in original ( in cazul comenzilor cu un singur produs ), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia.
*** In cazul comenzilor cu mai multe produse, puteti atasa o copie dupa factura.

Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.
*** Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE ciorapi (sosete).

Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, insa cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, presupunand o schimbare de culoare sau marime, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

Adresa la care se trimite coletul retur este: S.C. Elma Partizan S.R.L.,  str. Pacii,nr. 7, Slatina, Olt, cod postal 230007.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat rapid, iar costurile aferente sunt suportate de client (taxa de transport pentru returnarea produsului catre Elma Partizan + taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat catre client)

Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 10 zile lucratoare prin ramburs bancar, dupa primirea datelor complete pe email la shop@ultrasii.ro.

Produsele care nu sunt conforme din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Nu primim retururi prin Posta Romana ci doar prin firme de curierat rapid.
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24 ore printr-un email la adresa shop@ultrasii.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de Elma Partizan.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.ultrasii.ro netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificata in scris catre Elma Partizan la shop@ultrasii.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online Elma Partizan, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.